QUI SOM?

Colles i grups

Qui som?

La nostra història

Som una petita empresa familiar, dedicada a l'elaboració artesanal d'espardenyes. El projecte va néixer l'any 2013, amb la idea de donar una segona vida a la roba que ens proporcionaven amics i coneguts. Des de llavors, fent servir pedaços de roba re-utilitzada, hem creat originals dissenys, sovint donant lloc a espardenyes úniques.


Tenim la sort de comptar amb l'experiència que ens ha donat el fet de venir d'una família tradicionalment dedicada al sector tèxtil. Això ens va ajudar, també, de manera inicial, doncs ja comptàvem amb algunes màquines de cosir i amb la destresa necessària per confeccionar manualment. Això, juntament amb la il·lusió i amor pel projecte i les ganes de seguir creant models únics, ens han portat on som ara.


D'aquesta manera, des de 2013, hem fet a mà més de 4000 espardenyes. I el millor de tot és que ens encanta la nostra feina i hem gaudit creant cada una d'elles.

Espardenyes per a colles i associacions

A Traveta fem també espardenyes per diferents agrupacions i colles com ara de Capgrossos, de Correfoc, de balls tradicionals, de Castellers...


Oferim, entre altres coses:


- una personalització total de l'espardenya,

- una amplia numeració (del 35 al 41 per a noies, del 41 al 46 per a nois i del 24 al 35 per a nens)

- sola d'espart amb base de cautxú que no rellisca (planes i de taló)

- reparació. No només ens dediquem a l'elaboració d'espardenyes, sinó també a la reparació (canvi de cintes, etc)


A les imatges  podreu veure algunes de les espardenyes per a colles que hem fet fins ara.


No dubtis en contactar-nos per  demanar el pressupost per la teva colla o per qualsevol pregunta que pugui sorgir!